El mercat gastronòmic Eat Gaudí ha obert les portes aquest divendres, 19 de novembre, per oferir degustacions en un entorn inspirador com és la torre Bellesguard, a la Bonanova. D’aquesta manera, els organitzadors busquen incentivar també les visites a aquest monument emblemàtic d’Antoni Gaudí.

Aquesta tercera edició del mercat gastronòmic reuneix els que busquen no només propostes culinàries amb tasts d’embotits, dolços, menjar asiàtic o hamburgueses, sinó també els que volen gaudir de l’art i cultura. L’oferta inclou música en directe en un espai singular. A més, també n’hi ha un per apropar la gastronomia als més petits amb un taller de galetes infantil.

“Nosaltres animem la gent que no només vingui dinar o sopar, sinó també a fer el ‘brunch’ o berenar. Tenim totes les marques possibles”, declara Anna Mollet, impulsora de l’Eat Gaudí. En aquesta ocasió hi han convidat un xef de renom Alain Guiard, propietari de Gourmand & Guiard i altres establiments de restauració, que ha fet de padrí de l’esdeveniment: “Poder fer un recorregut amb aquestes ‘food tracks’ i amb aquest dia tan especial amb la família o amics em va semblar una idea genial”, ha dit Guiard, que valora l’oferta gastronòmica com “molt variada i completa”.

Visites guiades a la torre Bellesguard

L’Eat Gaudí està obert fins aquest diumenge, 21 de novembre, i inclou una visita guiada a la torre Bellesguard amb l’entrada de 10 euros. Si només es vol gaudir de l’espai gastronòmic i cultural, es pot adquirir una entrada de cinc euros, que també inclou un servei de guarderia canina.