
El pastís de la Diada és un clàssic per celebrar l’11 de setembre. En forma d’escut heràldic i amb ingredients que simulen les quatre barres, són unes postres que elaboren moltes pastisseries de la ciutat. Però des de fa uns anys el croissant ha agafat molt protagonisme i ara també en podem trobar decorats amb les quatre barres. Continua llegint i t’expliquem on comprar-ne.
A la Brunells, històrica pastisseria del carrer de la Princesa, 22, celebren la Diada amb el croissant guanyador del premi al millor croissant artesà de mantega 2024, farcit de crema cremada per evocar al sabor de la tradicional crema catalana. Una queixalada dolça per 5 €.

“Un homenatge dolç a la nostra tradició”
A la Pastisseria Barcelona també se sumen a la febre del croissant per la Diada. En aquest obrador del carrer d’Aragó, 228, simulen la senyera amb mango i gerds. Tot i l’aposta pel croissant, a la pastisseria hi ha més dolços que es vesteixen de quatre barres. Pastissos clàssics com el Massini, l’I Love Choco i el Marbre també celebren l’11 de setembre. També fan una edició limitada de bombons de crema cremada. En definitiva, “un homenatge dolç a la nostra tradició”, defensen a les xarxes socials.

També tenen croissant de la Diada a la pastisseria La Cantonada, al carrer del Dos de Maig, 314. Va farcit de melmelada de gerds i decorat amb una xocolatina de xocolata blanca amb la senyera. En aquest establiment l’11 de setembre fan també pa de la Diada i uns pastissets de crema i xocolata amb gerds.

El pain suisse també se suma a la Diada
L’última proposta dolça per celebrar la Diada és la que ens fa Jon Cake. Famós pels pastissos de formatge, de cara a l’11 de setembre ens sorprèn amb un pain suisse farcit de sobrassada i brie. I atenció perquè aquestes postres només estaran disponibles aquest dijous, amb 70 unitats i només per encàrrec.
