Diversió per a tota la família en un mateix espai. Això és el que proposen els promotors de Big Fun Museum, un espai que reuneix nou ofertes lúdiques pensades per deixar sortir el nen que tots portem a dins. Els responsables d’aquesta proposta d’oci no són nous a la ciutat. Fa quatre anys que van obrir el Museu de les Il·lusions.

Nou sales en un espai

La Casa del Gegant, amb objectes de dimensions enormes, la Casa al Revés, un pis on tot és cap per avall o la Casa de les Llaminadures, són tres de les nou propostes del Big Fun Museum. “Els que tinguin Instagram segur que si venen l’ompliran amb fotos singulars i curioses” diu la directora del centre, Daria Ekimtsova.

Preu segons visites

El preu de les entrades varia segons les zones del museu que es vulguin visitar. Si es vol accedir als nou espais el cost és de 30 euros, per a cinc se n’han de pagar 20 i si només es vol gaudir d’una zona, el preu és de 10 euros.

El Palau Nou de la Rambla, un edifici malastruc

El Big Fun Museum s’ubicarà a l’espai on fa poc més d’un any va tancar portes l’establiment Jamón Experience.  Un museu del pernil que va obrir l’estiu del 2013 amb l’objectiu d’atreure 50.000 visitants mensuals. Abans ja s’hi havien instal·lat sense èxit la Casa del Llibre i un saló recreatiu.