
El Tast a la Rambla 2025 ha tancat portes aquest diumenge amb un balanç molt positiu, segons els organitzadors. Des del 8 de maig i fins al dia 11, s’han venut 152.000 degustacions —entre tapes i begudes— i es calcula que han passat per la plaça de Catalunya més de 400.000 persones: un 42 % barcelonins, un 18 % de la resta de Catalunya i 40 % visitants internacionals.
Durant quatre dies s’han fet 65 activitats gratuïtes, entre les quals actuacions musicals, classes de cuina en directe i degustacions. A més, s’ha reconegut la trajectòria i el compromís amb la gastronomia catalana del xef Carles Gaig, amb el II Premi Tast de la Rambla.

Les tapes més venudes
El rànquing de les tapes més venudes el lidera la Burguer Vacanal, de Nando Jubany. En segona posició hi ha també una altra hamburguesa, La Burguer que li dona sentit a tot, del restaurant Leña Barcelona, del xef Dani García. En tercer lloc hi ha la Quesabirria, del restaurant La Mafia Mexicana, del cuiner Renato Guiomar. La segueix, en quart lloc, la proposta del xef Muchele Granziera, la tapa de Paccheri, carabassó, parmesà i tòfona. La cinquena posició l’ocupa L’Arròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell, del restaurant Família Nuri, amb el xef Alex Jiménez al capdavant.
