760.000 persones, segons l’organització, han seguit la primera edició de l’Ubeat Live, que s’ha celebrat de l’1 al 3 de juliol a Barcelona. D’aquesta xifra, 15.000 usuaris han visitat la mostra, que ha reunit creadors de contingut, esports electrònics, música i art urbà, entre d’altres, de manera presencial al recinte firal de Gran Via.

L’organització s’ha mostrat satisfeta tant amb les dades de participació com amb la tipologia d’audiència aconseguida. Tot i que la mostra està adreçada inicialment a la generació Z, asseguren que entre el públic de la Fira s’hi ha pogut veure moltes famílies “inclús avis amb els seus nets”, expliquen.

La generació Z cada cop és més àmplia, hem vist famílies, nens, acompanyats pels seus pares… Per a nosaltres el resultat és molt satisfactori i estem preparant ja les pròximes edicions
Maria Carmen Fernández, responsable de l’Ubeat Live

La Superlliga de League of Legends i la classificació del Mundial de Globus, els plats forts

La darrera jornada del festival han arribat dos dels plats forts: la Superlliga de League of Legends i la classificació, com a representant espanyol, del Balloon World Cup, amb l’Ibai Llanos.

El Mundial de Globos, ideat per Llanos i Gerard Piqué, ha reunit 16 participants un dels quals serà el representant espanyol a la gran final, que se celebrarà aquesta tardor. Els 16 aspirants, d’entre 18 i 36 anys, han estat seleccionats entre més de 500 candidats. Piqué i Llanos ja van organitzar el primer Mundial de Globus a l’octubre.