Un total d’11 restaurants i hotels de Barcelona participen en el Passeig de Gourmets 2022 a Barcelona, la majoria dels quals al passeig de Gràcia. Els establiments enceten els darrers dies d’aquesta cita gastronòmica, que va engegar el 28 d’abril i que s’allargarà fins al 8 de maig. Tens pensat acostar-t’hi per gaudir d’un dels platets que s’ofereixen? Aquí ubiquem en un mapa tots els restaurants i hotels que formen part de Passeig de Gourmets 2022, els horaris d’obertura i els menjars que ofereixen als clients.
Hotel Casa Fuster – Cafè Vienès
- passeig de Gràcia, 132
- horari: cada dia, de 13 a 23 h
- platet: caneló de rostit, foie-gras, beixamel de ceba de Figueres i cebetes caramel·litzades
Sintonia
- carrer del Rosselló, 249
- horari: entre les 12 i les 14 h i entre les 16 i les 20.30 h
- platet: cruixent de tàrtar de llobarro amb maionesa de coriandre
The Bistrot – Santa Eulàlia
- passeig de Gràcia, 93
- horari: de dilluns a dissabte, de 13.30 a 16 h
- platet: espàrrecs blancs amb tomàquets secs i festucs
H10 Casa Mimosa
- carrer de Pau Claris, 179
- horari: cada dia, de 18 a 20.30 h
- platet: babaganuix d’albergínia i snack d’anxoves
The One Barcelona – Bar Somni
- carrer de Provença, 277
- horari: cada dia, de 17 a 23 h
- platet: cua de toro amb pasta fullada de croissant, patata soufflé i envinagrats
Hotel Royal – 83,3 Terrace Bar
- passeig de Gràcia, 84
- horari: de dilluns a dijous, de 18 a 23 h; divendres, de 12 a 23 h, i dissabte i diumenge, de 12 a 15.30 h i de 18 a 23 h
- platet: tacos de pollastre genuïns
Monument Hotel – Terrassa Verbena
- passeig de Gràcia, 75
- horari: cada dia, de 12 a 22 h
- platet: ploma ibèrica de gla marinada en pa torrat, maionesa de yuzu, xili fermentat i bitxo fumat
Restaurant Solomillo
- carrer de Mallorca, 251
- horari: cada dia, de 13 a 23 h
- platet: melós de filet a baixa temperatura amb api, bitxo i ceba envinagrada
Majestic Hotel – Bar del Majestic
- passeig de Gràcia, 68
- horari: cada dia, de 12 a 23 h
- platet: coca de rosbfi acompanyada de chimichurri i mostassa d’herbes
Mandarin Oriental – Banker’s Bar
- passeig de Gràcia, 38-40
- horari: cada dia, de 17 a 19 h
- platet: verat marinat en espècies, alga salicòrnia i salsa crítica de mango
Belbo Terrenal
- carrer de Casp, 1-13
- horari: cada dia, de 13 a 23 h
- platet: gofre de burrata, salmó marinat amb herbes balsàmiques i pesto de nous de Macadàmia