El Madrid arriba al partit del clàssic contra el Barça en hores baixes. Dues derrotes consecutives, una a la Lliga i una altra a la Champions, han deixat l’equip blanc contra les cordes i amb un Zinedine Zidane molt qüestionat. El tècnic francès ha parlat en roda de premsa i s’ha mostrat convençut que el seu equip serà capaç de capgirar la situació. A més, Zidane ha confirmat que el capità, Sergio Ramos, està recuperat i que, per tant, jugarà contra els blaugrana.

“Un clàssic diferent i especial”

Un clàssic no és un partit qualsevol i això Zidane ho sap molt bé. A més, enguany serà el primer de tots ells que es disputarà a porta tanca. Zidane ha remarcat que “serà un clàssic diferent, però que continua sent un partit especial“. A més, Zidane comptarà amb un reforç de luxe i és que Sergio Ramos està recuperat i podrà jugar contra el Barça: “Sergio és el nostre capità, el nostre líder i està recuperat, per tant podrà estar amb nosaltres. Es tracta d’estar al 100% i ell ho està”. El tècnic francès ha elogiat el Barça i ha assegurat que no serà un duel fàcil: “És un equip que sempre ha estat fort, competitiu, que sap jugar molt bé a futbol i que et pot complicar les coses. Tindrem un partit complicat“.

Oportunitat per canviar la imatge

No és gaire habitual que el Madrid encaixi dues derrotes consecutives com a local. És per això que Zidane vol canviar la dinàmica el més aviat possible. “Hem de preparar bé el partit i oblidar-nos del que va passar l’altre dia. Tenim un partit bo i especial per reivindicar la nostra fortalesa” ha explicat el francès. De fet, ha destacat que es tracta “d’un escenari important per canviar la imatge“. Finalment, l’entrenador blanc no considera que el problema del seu equip sigui d’actitud: “Ens van faltar moltes coses, però actitud no. Tenen motivació per fer les coses bé, però de vegades, no surten com vols”.