Raulneta Raul Paje Muntanyesa

El triomf del FC Barcelona davant el Reial Madrid per 0 a 4 al Santiago Bernabéu ha donat molt de si, sobretot a les xarxes socials. Una expressió s’ha fet popular, la Xavineta, per parlar del moment brillant del conjunt que dirigeix Xavi Hernández. El Muntanyesa, equip barceloní de la Primera Catalana, hi ha volgut dir la seva amb la Raulneta.

La Raulneta: una ratxa d’imbatibilitat

La Monta ha volgut fer notòria la bona trajectòria de l’equip des que Raúl Paje es va fer càrrec de l’equip, el 23 de novembre del 2021. Amb Ramon Calderé a la banqueta, l’equip havia sumat tres victòries a l’inici de la Lliga, però havia encadenat cinc jornades sense guanyar, amb quatre derrotes i un empat.

Des que Paje va començar a entrenar-los, el conjunt de Nou Barris ha aconseguit 13 partits consecutius sense perdre, amb 10 triomfs i tres empats. L’equip ha marcat 20 gols i n’ha rebut només sis. La Raulneta és una realitat i la Monta té ara mateix set punts d’avantatge respecte al Lloret i nou respecte a l’Escala. Quan falten cinc jornades, el Muntanyesa té més a prop que mai el retorn a la Tercera RFEF.