En la semifinal de la final a quatre de Colònia els homes de Xavi Pascual s’enfrontaran a l’RK Vardar, l’equip amb menys possibilitats de guanyar el títol “a priori”.

Xavi Pascual no vol confiances

Tot i això, l’entrenador blaugrana ha recalcat que “la nostra idea és mostrar el que hem fet tota la temporada, volem ser capaços de jugar una altra final de Champions i tenim una gran il·lusió. Ho apreciem encara més pel fet de no haver pogut ser a Colònia l’any passat” i que “el que puc assegurar és que dissabte ens hi deixarem la vida“. Per una altra banda, ha afegit que “les sensacions han estat molt bones durant tota la temporada i estic molt content de com hem treballat, però ara arriba un cap de setmana molt important i sabem el que ens hi juguem”.

Tots menys Mortensen

Pel que fa a la plantilla, Xavi Pascual viatjarà a Colònia amb tots els efectius excepte Mortensen i insisteix que “anirem a mort, l’handbol es viu a un nivell d’intensitat molt alt i tinc confiança plena en el meu equip”.

Per acabar, Xavi Pascual s’ha desfet en elogis cap al seu rival “el Vardar té molt mèrit i mereix el màxim respecte. És un equip en què tots saben competir molt bé, han fet una gran feina i mereixen estar a la Final Four” i l’ha qualificat de “l’equip més gos pel que fa a competitivitat” i ha afegit que “això els fa perillosíssims”.

El Barça s’ha classificat per 7a vegada en 10 anys per a la Final Four. Els culers buscaran la que seria la 10 Champions de la història de la secció. La final a quatre que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny al Lanxess Arena.