Xavi Pascual no s’ha mossegat la llengua respecte a la Federació Danesa d’Handbol, que no ha comunicat res al club blaugrana després de la lesió greu al menisc de Casper Mortensen, que pot estar-se sis mesos de baixa. L’entrenador del Barça d’handbol ha destacat que “no han trucat ni han enviat cap correu, com és habitual o com sí que han fet abans de convocar els jugadors”. Empipat amb la poca transparència de la federació, Pascual ha afirmat: “Ja poden ser campions del món, però la seva gestió és una merda”. La lesió de Casper Mortensen obliga al club blaugrana a fitxar un extrem esquerra per substituir-lo.

Dos casos diferents

Xavi Pascual entén que el Mundial és una competició molt dura i que se’n pot posar en dubte el format, “però és el que és.” La mala sort ha fet que tres jugadors s’hagin lesionat. El cas de la federació danesa n’ha estat l’excepció perquè tant els metges del combinat francès (en el cas de Sorhaindo) com l’islandès (Pálmarsson) sí que han informat el club després que es lesionessin els jugadors barcelonistes. L’entrenador barcelonista ha volgut remarcar que han estat casos diferents i que ara caldrà esperar que els jugadors es recuperin el més aviat possible.

Mortensen i Sorhaindo, lesionats del Barça d'handbol

Tres lesionats al Mundial

La mala sort ha confirmat tres lesions de diferent grau després de la disputa del Mundial de Dinamarca i Alemanya. Només el cas de Pálmarsson és el més lleu mentre que el més greu és el de Mortensen.

  • Casper Mortensen: té una lesió meniscal del genoll esquerre i serà operat el 8 de febrer. El danès es perdrà el que queda de temporada.
  • Cedric Sorhaindo: el francès té una lesió miotendinosa a la cama dreta. El temps aproximat de baixa serà de sis setmanes.
  • Aron Pálmarson: té una lesió muscular de l’adductor de la cama dreta. L’islandès no podrà jugar durant tres setmanes.

La declaració de Xavi Pascual, sencera

Aquesta és la declaració sencera de Xavi Pascual en la qual explica la situació del “cas Mortensen” i la relació entre el club blaugrana i la Federació Danesa d’Handbol.