xavi molist sant andreu
Foto: UE Sant Andreu

Xavi Molist està a punt de renovar contracte com a entrenador de la Unió Esportiva Sant Andreu. L’arquitecte de l’ascens a Segona RFEF i el club quadribarrat ja han tingut els primers contactes, en un dinar dijous, 8 de juny, que va servir per comprovar que totes dues parts volen continuar amb el projecte.

Segons ha pogut saber betevé, Xavi Molist serà l’entrenador del Sant Andreu a Segona RFEF i a hores d’ara s’estan acabant de perfilar detalls contractuals. Si no hi ha un gir radical en les negociacions, en les properes hores o dies es farà oficial l’anunci de la renovació de Xavi Molist pel Sant Andreu.

Xavi Molist arrencaria la seva segona temporada sencera al Sant Andreu

Xavi Molist va arribar a la banqueta del Sant Andreu el febrer del 2022. Durant la primera mitja temporada, el tècnic es va quedar a les portes de l’ascens després de quedar eliminat en la semifinal del play-off contra l’Olot. Molist va arrencar la temporada 2022/2023 amb un únic objectiu: ser campió de Lliga i guiar el Sant Andreu a Segona RFEF. Després d’un inici irregular, l’equip ha acabat lluitant per guanyar la Lliga fins a l’última jornada, i el premi de l’ascens ha arribat després d’un play-off immaculat amb un desenllaç èpic a Salamanca. Ara, Molist encetarà el seu segon curs complet des de la banqueta quadribarrada amb l’objectiu prioritari de mantenir-se a Segona RFEF.

La voluntat del cluc és que el Xavi segueixi”
David Mordillo, director general UE Sant Andreu