Ansu Fati va tornar a marcar aquest dissabte al camp del Betis. El davanter, tot just, acabava d’entrar al terreny de joc i a la segona oportunitat que va tenir va fer el 0 a 1 favorable al Barça. Aquest dilluns i en la prèvia del partit d’aquest dimarts al Camp Nou contra el Celta, el tècnic Xavi Hernández ha explicat el pla que tenen amb el futbolista.

No volen córrer cap risc amb Ansu Fati

L’entrenador ha deixat molt clar que no volen córrer cap risc amb Ansu Fati, que ha patit un calvari amb les lesions. Per tant, Xavi Hernández, després de dir que “està bé”, ha assegurat que “s’ha de tenir cautela i precaució, després d’una lesió tan llarga”.

Xavi ha explicat que “el veig feliç, ha marcat un gol i, a més, ha marcat diferències, que per això està”. En aquest sentit, ha dit que “té bones sensacions i està content”. El tècnic blaugrana ha confirmat que “està al 100 %” i que “tenim un pla per a ell”. La idea és dosificar els esforços “perquè la càrrega no sigui tan forta”. Per aquesta raó “potser ara jugar 90 minuts seria un risc innecessari per a ell i per a nosaltres“. L’objectiu és que “no es lesioni una altra vegada”.