El tècnic del Barça, Xavi Hernández, no ha tingut, com l’equip, un bon debut a la Lliga. Els blaugrana només han pogut empatar a 0 davant el Rayo Vallecano i l’entrenador s’ha mostrat decebut per aquest resultat aconseguit al Camp Nou.

Xavi Hernández, a la roda de premsa posterior a l’enfrontament, ha estat clar quan ha dit respecte al seu equip que “hem d’atacar millor”. Pel tècnic “hem fet ocasions per guanyar el partit”, però un cop més la falta d’efectivitat ha passat factura. L’entrenador ha estat autocrític i ha assegurat que “no hem fet el millor partit”. En aquesta mateixa línia el tècnic ha estat contundent quan ha dit que “avui ha estat una decepció, estem decebuts i imagino que tots els culers també”.

El tècnic blaugrana ha seguit argumentant que les “expectatives que s’han creat, pot ser ens han pesat una mica” i això ha fet segons Xavi Hernández que “el jugador està més tens, més rígid a l’hora de la presa de decisions”. L’entrenador ha acabat valorant que l’empat és “una pena, és un punt insuficient, està clar, no?“. Però l’entrenador té clar quin és el camí que ha de seguir el seu equip, “hem de seguir creient en això, és l’inici”. El diumenge 21, segon partit de Lliga. El Barça visita el camp de la Reial Societat.