El tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha acabat el partit de semifinals de la Supercopa d’Espanya davant el Madrid amb sensacions contradictòries. Per una banda, marxa “enfadat i trist per la derrota” però, per l’altra, té clar que “ens hem tret els complexos i hem demostrat que podem competir contra tothom”.

Un dia per ser valents

L’entrenador ha acabat el partit esperançat pel que fa al joc, però no pel que fa al resultat. Per Xavi, la semifinal contra el Madrid “és un pas endavant, un punt d’inflexió”. A més, va recuperar jugadors importants, com Pedri i Ansu Fati, que van sortir a la segona part, i Ferran Torres va ser titular. Per tot plegat, el tècnic creu que després “dels primer minuts, en els quals el Madrid ha estat superior”, el Barça ha reaccionat i que, “quan ens hem tret els complexos, hem estat superiors”.

Xavi ha reconegut que encara han de millorar, ja que “en errors nostres hem perdut pilotes allà on no es poden perdre”. De totes maneres, creu que “era un dia per ser valents, per assumir riscos i podem marxar amb el cap ben alt”.