L’entrenador del FC Barcelona Xavi Hernandez ha dit que el públic del Camp Nou serà clau en el partit de Champions que el Barça juga contra el Benfica. L’entrenador blaugrana ha recordat l’ambient de l’estadi blaugrana del darrer partit contra l’Espanyol i ha explicat que “L’ambient del Camp Nou de dissabte no l’he vist a la meva vida, sembla que hem canviat de camp. Demà també, necessitem el mateix. Dissabte vaig quedar al·lucinat de la gent com anima o com ho viu, ha de ser un ambient de pell de gallina

La revàlida contra el Benfica

Xavi té ganes de revenja i ha dit que “Parlar és molt fàcil, però ho hem de demostrar al camp. Jo puc dir que som millors que el Benfica i que passi al revés. No estem per treure pit, però sí que serem optimistes, positius i valents. L’últim partit amb el Benfica vam perdre 3 a 0. Ho veig com una oportunitat d’or per passar a vuitens de final. El futbol sempre té revenja i una revàlida que som el Barça que juguem a casa i anem per al partit.”

El tècnic ha afegit que “serà un partit molt complicat, tenen un gran equip i un gran entrenador. És Champions, però estem preparats per competir i que si guanyem estem classificats pels vuitens de final. Jo visualitzo una victòria, per això em preparo. És una oportunitat per nosaltres”

Problemes a l’extrem

Xavi no podrà comptar amb els joves del planter per a l’extrem però ha dit que “veure’m com estan Dest, Ousmane o Sergi Roberto, però ens quedem sense extrems purs, però poden jugar Coutinho o Demir“. Pel que fa a la força física del mig del camp, Xavi ha explicat que “per recuperar pilotes no cal mesurar dos metres i fer 85 quilos. Busquets, sense tenir físic és un dels qui més recupera del món i Pedri, també. No és una prioritat tenir jugadors forts físicament”