L’exjugador del Barça i entrenador actual de l’Al-Sadd, Xavi Hernández, ha reconegut en la presentació del seu campus de futbol que “estic preparat per entrenar el Barça”. De fet, ha assegurat que “és un somni i una il·lusió tornar al Barça” això sí, ha afirmat que “no tinc presa”. Espera que tard i d’hora arribi el dia i pugui seure a la banqueta del Camp Nou.

Respecte per a Koeman

Xavi ha explicat que aquest estiu no ha rebut cap trucada del Barça per ser-ne l’entrenador i que “em considero un actiu del barcelonisme”. Ha demanat “respecte per a Koeman”, ja que ara mateix és l’entrenador del Barça.

Un privilegi entrenar a Messi

També ha parlat sobre Messi. Ha dit que “soc optimista sobre la continuïtat de Messi al Barça” i que no seria problema entrenar-lo. De fet, tot el contrari, ha dit que “seria un privilegi entrenar a Messi”.

L’entrenador de l’Al-Sadd també ha valorat els dos fitxatges que fins ara ha fet el Barça de cara a la propera temporada. Sobre el Kun Agüero i l’Èric Garcia ha dit que “poden rendir i són bons fitxatges”.

Xavi ha dit que està obert a qualsevol proposta, però ha descartat entrenar el Barça B o algun equip de futbol formatiu. El tècnic ha explicat que considera que “estic entrenant a l’èlit”. Per Xavi tant la Lliga qatariana com la Champions asiàtica són competicions d’un alt nivell competitiu.