Xavi Hernández i Unai Emery

El Barça de Xavi Hernández visitarà aquest dissabte a les 21 h el camp del Vila-real. L’entrenador dels castellonencs és Unai Emery. Serà la primera vegada que Xavi i Emery s’enfronten com a tècnics. Com a jugadors ja ho van fer, la temporada 1998-99, quan el de Terrassa jugava al Barça B i el basc, al Toledo.

El Barça B de Xavi va perdre davant el Toledo d’Emery

Va ser a Segona Divisió a la jornada 39, el 29 de maig del 1999. Tant Xavi, amb el 6 a l’esquena, com Emery, amb el dorsal 11, van ser titulars, però de ben segur que els dos guarden un record ben diferent del partit. El filial blaugrana va perdre clarament per 0 a 3 i, a més, aquella temporada va acabar perdent la categoria, ja que va acabar en la 20a posició de 22 equips.

La dada de Memphis amb el Barça que contrasta amb Holanda

Xavi va actuar com a migcampista i va jugar tot el partit. Emery va jugar d’extrem i va ser substituït en el minut 69. Xavi en aquell partit tenia 19 anys i Emery, 28 i els dos ja havien debutat a Primera Divisió. Aquest dissabte es tornaran a veure les cares, però aquest cop no serà a la gespa, sinó a les banquetes. Xavi buscarà la revenja d’aquella derrota, en canvi, Emery voldrà tornar a sortir vencedor de l’enfrontament.