Xavi Hernández i Unai Emery

El Barça de Xavi Hernández visitarà aquest dissabte a les 21 h el camp del Vila-real. L’entrenador dels castellonencs és Unai Emery. Serà la primera vegada que Xavi i Emery s’enfronten com a tècnics. Com a jugadors ja ho van fer, la temporada 1998-99, quan el de Terrassa jugava al Barça B i el basc, al Toledo.

El Barça B de Xavi va perdre davant el Toledo d’Emery

Va ser a Segona Divisió a la jornada 39, el 29 de maig del 1999. Tant Xavi, amb el 6 a l’esquena, com Emery, amb el dorsal 11, van ser titulars, però de ben segur que els dos guarden un record ben diferent del partit. El filial blaugrana va perdre clarament per 0 a 3 i, a més, aquella temporada va acabar perdent la categoria, ja que va acabar en la 20a posició de 22 equips.

Xavi va actuar com a migcampista i va jugar tot el partit. Emery va jugar d’extrem i va ser substituït en el minut 69. Xavi en aquell partit tenia 19 anys i Emery, 28 i els dos ja havien debutat a Primera Divisió. Aquest dissabte es tornaran a veure les cares, però aquest cop no serà a la gespa, sinó a les banquetes. Xavi buscarà la revenja d’aquella derrota, en canvi, Emery voldrà tornar a sortir vencedor de l’enfrontament.