World Series Barcelona 2019, que es disputa a la Piscina Sant Jordi del 31 de maig al 2 de juny, és l’última prova abans de la final, que s’ha de fer del 14 al 16 de juny a Budapest. La competició serà decisiva per saber quines seleccions podran accedir a la fase decisiva, la coneguda com a Super Final d’aquest circuit.

World Series Barcelona 2019, un cartell espectacular

Les millors seleccions del món hi seran: Rússia, el Japó, Ucraïna, Espanya, Itàlia i els Estats Units hi participaran. Només hi falta la Xina dels equips que estaven al podi del mundial. Aquests països participaran a Barcelona sobretot en duet mixt i equip, les proves protagonistes de la cita barcelonina. Aquest circuit permet a les participants per preparar-se per al Campionat del Món, que s’ha disputar del 12 al 28 d’abril a Gwangju, a Corea del Sud.

Ona Carbonell, amb moltes ganes a Barcelona

Ona Carbonell és la gran protagonista de la selecció espanyola i afronta aquesta competició amb moltes ganes i il·lusió. L’actual subcampiona del món de solo tècnic i solo lliure vol repetir a Corea aquest juliol. Tot i que queda lluny, el Mundial i els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 seran, amb tota probabilitat, les dues últimes cites importants de la nedadora barcelonina.

World Series Barcelona 2019 Ona Carbonell

Un solo innovador

Ona Carbonell presentarà a Barcelona un solo innovador. En comptes de música, la nedadora barcelonina farà servir un discurs de Nelson Mandela que exhorta els valors de l’esport. Hi haurà una base per tal de poder seguir el ritme, però l’espectador escoltarà la veu de Mandela mentre l’Ona Carbonell farà l’exercici. Sense cap mena de dubte aquest solo serà absolutament diferent al que s’ha vist fins ara.

Un equip molt renovat

L’equip espanyol ha canviat molt en els últims anys i se n’ha fet una renovació. De fet, la veterana de l’equip és Ona Carbonell, perquè la majoria són nedadores molt joves. Amb la direcció de Mayu Fujiki, el combinat estatal està format, a banda de Carbonell, per  Leyre Abadía, Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma García, Cecilia Jiménez, Carmen Juárez, Meritxell Mas, Elena Melián, Paula Ramírez,  Sara Saldaña, Iris Tió, Blanca Toledano i el nedador Pau Ribes, que participarà en la modalitat de duet mixt.