Entrades Wolrd roller games

Els World Roller Games, els mundials de patinatge, que se celebraran a Barcelona del 4 al 14 de juliol d’aquest any ja han posat a la venda les entrades. Se’n poden comprar les de nou de les 11 disciplines que hi haurà en competició: artístic, inline freestyle, hoquei línia, hoquei sobre patins, roller derby, roller freestyle, scooter, skateboard i velocitat. Les altres dues disciplines que queden –l’alpí i el descens- seran d’accés lliure.

Entrades a preus populars

Les entrades tindran preus populars, ja que els organitzadors volen potenciar l’assistència d’espectadors. Els preus de les entrades oscil·len entre el 8 i 28 euros. A més, els grups de 20 o més persones, així com les persones federades i els socis dels diversos clubs de patinatge, tindran la possibilitat d’obtenir de descomptes especials, sempre que contactin prèviament amb ticketing@wrg2019.org. També hi haurà la possibilitat, en la majoria de disciplines, d’assistir a algunes sessions d’accés lliure.

D’altra banda, el públic tindrà l’opció d’adquirir un programa de tiquets i abonaments anomenats Premium, que inclouran diversos serveis com entrada en seients preferents, servei d’hospitalitat, accés exclusiu a zona Lounge en Roller Land, programa oficial i meet&greet. Aquests serveis seran exclusius per a dos recintes, el Palau Sant Jordi i el Palau Blaugrana i es podran adquirir mitjançant les opcions de tiquets diaris i d’abonament complet per disciplina.

La venda i l’oferta de tiquets per anar a veure en directe els World Roller Games 2019 ja es pot consultar a través del web oficial de l’esdeveniment: wrg2019.com. Per a qualsevol dubte sobre el procés de compra es pot contactar amb els organitzadors al correu ticketing@wrg2019.org.

La primera entrada

La primera entrada dels World Roller Games se la va endur el jugador del Barça Sergi Roberto. El seu company de club, el jugador del Barça d’hoquei sobre patins Pau Bargalló, va lliurar l’entrada al lateral del primer equip del FC Barcelona.

A la venda les entrades dels World Roller Games