Will és la mascota dels World Rollers Games, que es disputaran a Barcelona del 4 al 14 de juliol. La mascota s’ha batejat com a Will per homenatjar la roda (“wheel” en anglès) que li dona vida. Neix de la combinació de la passió i l’acció, de la unió de la roda i el cor.

Will, cos robòtic

Dissenyada pel creatiu gallec Anxo Amarelle és un cos robòtic i llueix una imatge moderna i tecnològica. La mascota arriba carregada d’energia i amb dos grans fites per aconseguir: descobrir i inspirar.

Will, la mascota dels World Roller Games

Descobrir des de l’emoció que transmeten els esports de la roda petita i l’esperit dels seus esportistes, que prendran part en els Campionats del Món de Roller i Skateboard a principis de juliol del 2019 i que convertiran Barcelona en la capital dels “roller sports”.

Donar visibilitat als esports de les rodes

Will vol inspirar i contagiar la seva passió per l’esport a tots i totes. La mascota està dissenyada per practicar tots els  esports de rodes i, a més, el patinatge és també el seu estil de vida. Will vol reivindicar els esports minoritaris i exaltar-los, ja que, a més de la competició, són també una activitat a l’aire lliure i una nova forma de moure’s per la ciutat més amable amb el medi ambient.

Will, la mascota dels World Roller Games

La intenció dels creadors de Will és que la mascota doni més visibilitat als World Roller Games 2019 , que es disputaran del 4 al 14 de juliol. Creuen que la imatge trencadora i una gran personalitat faran que es converteixi en un dels personatges més coneguts a Barcelona aquest estiu.