Primera i Segona waterpolo pendents decisió

La Federació Espanyola de Natació i tots els clubs de Primera i Segona Divisió de waterpolo es reuniran, telemàticament, aquest dissabte per prendre una decisió respecte a les Lligues de Primera i Segona Divisió, que han estat suspeses per la crisi del coronavirus. En aquestes categories trobem tres equips barcelonins: UE Horta, CN Montjuïc i CN Poble Nou.

Primera i Segona, dues categories també estatals

Un cop confirmat que les Divisions d’Honor masculí i femení seguiran aturades i que tot queda pendent per una pròxima reunió que es farà el 15 d’abril, ara li toca el torn a les dues categories que estan per sota de la Lligues Premaat: la primera i segona divisions nacionals, tant en categoria masculina com en la femenina.

La Reial Federació Espanyola de Natació ha convocat tots els clubs implicats a una reunió que es farà aquest dissabte, 4 d’abril per decidir com s’acabarà la temporada i com es decidiran els ascensos i els descensos en cas que s’hagin de fer.

Presència barcelonina a totes les Lligues

A la Primera Divisió nacional masculina, la ciutat de Barcelona té dos representants: la Unió Esportiva Horta i el Club Natació Montjuïc. La competició en aquesta divisió va quedar aturada després de disputar-se 18 jornades i amb els hortencs ocupant la quarta posició, mentre que el Montjuïc era el sisè. A la Primera Divisió femenina, l’Horta ocupa la cinquena posició un cop disputades 12 jornades de la competició. A la Segona Divisió masculina, el representant de la ciutat és el CN Poble Nou, un equip que estava en la tercera posició quan es va suspendre la competició a la setzena jornada.

Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació