Selecció espanyola femenina sub-19

La selecció espanyola femenina sub-19, amb clar color blaugrana, s’ha proclamat campiona d’Europa, després d’imposar-se a la final a Noruega per 1 a 2. El gol de la victòria del combinat estatal l’ha marcat la jugadora del Barça Júlia Bartel al minut 94.

La jugadora del Barça marca el gol de la victòria

Fins a vuit jugadores del Barça de les 20 convocades han participat en aquesta Eurocopa. Les futbolistes blaugrana són Meritxell Font, Ariadna Mingueza, Júlia Bartel, Martina Fernández, Esther Laborde, Ona Baradad, Alba Caño i l’andalusa Ornella Vignola.

La final ha començat amb un gol matiner de la selecció noruega. Omardottir ha avançat a les nòrdiques al minut cinc. Tot i el gol, la selecció espanyola ha aconseguit el control i abans del descans Ane Elexpuru ha fet l’1 a 1. El partit, la final i el títol s’han decidit en temps de descompte quan la blaugrana Júlia Bartel ha marcat l’1 a 2 definitiu. L’encarregada d’aixecar la copa de campiones ha estat Ariadna Mingueza, germana del jugador del primer equip del Barça, Òscar Mingueza.