El documental de Netflix sobre la marca de roba esportiva And1 ha servit per recordar l’explosió de l'”streetball” als Estats Units. Els jugadors que protagonitzen ‘L’ascens i la caiguda d’And1’ han tornat a la memòria col·lectiva. Una fama que va ser efímera durant els inicis dels 2000 i que els va portar a fer diverses gires.

Les estàtues de la Rambla, protagonistes de la visita

L’any 2003 van arribar a Europa, i una de les parades va ser Barcelona. Durant uns dies, Hot Sauce, The Professor i els integrants d’aquell equip van passejar pels carrers de la ciutat. En el vídeo de la gira barcelonina es pot veure els jugadors per la Rambla, descobrint el Mercat de la Boqueria, les estàtues de la Rambla i altres punts de Barcelona, com la plaça de Catalunya (on els sorprèn la presència de centenars de coloms). Els jugadors d’And1 també criden a l’estàtua de Colom i van al Maremagnum. La visita acaba en un establiment peculiar que pots veure al final del vídeo.

Milers de persones van gaudir de l’espectacle And1 a Badalona

El partit d’exhibició es va jugar el 30 de setembre del 2003 a Badalona. Milers d’aficionats van poder gaudir de les jugades imaginatives i el bàsquet anàrquic d’aquests jugadors que ara han tornat a fer-se virals gràcies al documental de Netflix.