El Sant Andreu no ha pogut ampliar la seva bona dinàmica al camp del Vilassar. Els quadribarrats han caigut per 2 a 1 i d’aquesta manera deixen de sumar la quarta victòria en cinc partits. Amb aquest resultat, Terrasa i Hospitalet amplien distàncies amb el conjunt de Mikel Azparren.

La pluja i les errades en defensa marquen l’inici

Els molts aficionats del Sant Andreu desplaçats al Xevi Ramón han vist com la pluja era la protagonista del primer tram de partit. Per arreglar-ho, i a falta d’ocasions, tots dos conjunts han decidit escalfar-se a còpia d’entrades. Els quadribarrats han collat els Vilassar i Ton Alcover s’ha fet un fart de posar pilotes a l’esquena de la defensa. Ja fos a pilota aturada o en jugada. En una d’aquestes ha arribat la més clara del primer quart d’hora, quan un defensa ha tocat una centrada que ha obligat el porter a demostrar els seus reflexos.

Però al minut 16, una errada en la sortida ha esdevingut en una passada vertical molt malament defensada que ha deixat Cano sol davant Craviotto. El davanter ha creuat la pilota i l’ha enviada al fons de la xarxa. Cinc minuts després, la història ha estat a punt de repetir-se. Errada d’Oumar que torna a aprofitar Cano, el més murri. El seu obús, però, s’ha estavellat al travesser. Els de Mikel Azparren han intensificat el seu domini i les aproximacions s’han multiplicat mentre els maresmencs buscaven una contra.

Polèmica arbitral: segona groga perdonada a Soufian

Passada la mitja hora ha arribat una jugada clau. Soufian, que feia pocs minuts havia vist una groga per protestar, ha intentat enganyar l’àrbitre controlant una pilota amb la mà. El col·legiat ho ha vist i ha xiulat les mans. Semblava que li trauria la segona però a última hora s’ha desdit davant les cares d’incredulitat dels jugadors del Sant Andreu. L’entrenador del Vilassar no ho ha acabat de veure clar i ha substituït el seu davanter un minut després.

Intensitat heroica frustrada

Després d’uns minuts d’igualtat, el partit ha tornat al guió de la primera. Domini quadribarrat, contraatacs maresmencs. Josu ha pogut empatar després d’una gran jugada de Sergi Serrano però el seu xut ha marxat desviat. Una acció del mateix Josu a l’àrea rival ha acabat en un contracop vertiginós de Gonpi. David Serrano, que havia entrat per jugar de lateral, no l’ha pogut aturar i l’extrem del Vilassar ha creuat la pilota de meravella per fer el 2 a 0.
Mikel Azparren ha decidit cremar les naus. Defensa de tres i tota la carn a la graella. Un canvi que li ha sortit rodó. Adrián Rivas s’ha fet el defensa en la primera pilota que ha tocat i ha centrat perquè Elhadji, al primer pal, retallés distàncies. Quedava un món que ha semblat un sospir. La mitja hora restant ha passat volant, en gran part per les constants pèrdues de temps dels locals. I tot i la intensitat andreuenca, els barcelonins no han pogut empatar. Ni mitjançant Josu, ni Adri Rivas, que ha tingut la igualada en una ocasió molt clara. Finalment, derrota i Hospitalet i Terrassa amplien la distància amb el Sant Andreu.