El Sant Andreu no ha fallat al camp del Vilassar de Mar i amb el 0 a 4 aconseguit al Xevi Ramon, els quadribarrats ja tenen l’Europa, líder de la categoria, a només quatre punts. Els gols d’Albertito a la primera part, i de Pochito, Fassani i Cargol a la segona, han permès als barcelonins emportar-se els tres punts cap al Narcís Sala.

Albertito, pitxitxi quadribarrat

Després d’unes minuts de tempteig amb lleuger domini quadribarrat, el matx s’ha accelerat en dos minuts. La primera arribada amb perill del Vilassar ha acabat amb un xut a boca de canó que Jaime ha refusat amb una aturada felina per desesperació dels locals. Una desesperació que ha augmentat un minut després quan, pràcticament a la següent jugada, Pochito ha deixat la pilota enrere cap a Albertito que, des del vèrtex de l’àrea i, de sobte, ha creuat la pilota al segon pal i ha deixat el Vilassar de Mar amb un pam de nas. És el quart gol del capità quadribarrat aquesta temporada.

L’enfrontament no ha perdut intensitat, però sí aproximacions clares. Ara, la que hi ha hagut al 39 ha valgut per mitja dotzena: Martí Alonso ha engaltat una xilena des de molt lluny que Andrés Díez ha aturat i ha evitat el gol de la temporada. La primera meitat ha acabat a l’àrea del Sant Andreu que a punt ha estat de rebre el gol de l’ex amb una rematada franca d’Èric López que ha sortit llepant el pal de Jaime.

Festival andreuenc a la segona part

El Sant Andreu s’ha començat a sentir còmode buscant les transicions ràpides i, després d’una passada de la mort de Genís que Albertito no ha pogut connectar, ha arribat el 0 a 2 de Martí Alonso tot sol al segon pal. Andrés Díez no s’ho esperava i la pilota li ha passat pel pal curt abans d’acabar impactant amb la bota de l’andreuenc per fer el segon.

La sentència ha arribat a càrrec de Germán Fassani. L’uruguaià ha aprofitat l’assistència d’Aparicio per al 0 a 3 al minut 68 i esvair qualsevol esperança d’uns maresmencs que han tirat la tovallola. El Sant Andreu ho ha aprofitat per fer una mica més de sang i Genís Cargol, al segon pal tot sol, ha agraït l’assistència de Josu i ha fet el definitiu 0 a 4.