El Martinenc guanya al camp del Vilanova i suma una nova victòria en el grup 2 de la Primera Divisió catalana. Els gols de Canelada i Iván García han servit perquè els diables vermells remuntin un resultat advers i sumin els tres punts.

El Martinenc mereix la victòria

Després de la derrota contra l’Ascó, el Martinenc necessitava una victòria per no perdre fil amb la zona alta de la classificació.  Els del Guinardó s’han imposat a domicili del Vilanova després de remuntar un partit que s’havia posat en contra després d’un gol de Codina en el minut 22. Tot i la bona primera part, els del Guinardó han marxat sense materialitzar les ocasions. A la segona part, els de Javi Gómez han continuat insistint fins que Canelada ha empatat en el minut 67. Sense temps per respirar, el Martinenc ha capgirat el marcador en tres minuts quan en el 70  Iván García ha fet el definitiu 1 a 2.