El Muntanyesa ha perdut al camp del Vilafranca per 7 a 0. Oribe i Mejía han estat els grans protagonistes del partit amb 2 gols cadascú. En el partit de la primera volta el Vilafranca ja es va emportar els 3 punts de Nou Barris.

Doblet d’Oribe en el primer temps

La gran novetat del Muntanyesa ha estat el retorn de Sergio Garcia després de complir la seva sanció. Els de Nou Barris han sortit a per la victòria. Al minut 8 de partit, primer entrebanc, Albert Serran s’ha lesionat. Tres minuts després mala sortida del porter Nil, i Oribe fa l’u a zero. És el seu quart gol en la lliga. Sergio Garcia ha fet lluir el porter Casamayor amb un potent xut des de fora de l’àrea. En el minut 36, penal a favor del Vilafranca per una falta a la sortida d’un córner. Oribe no perdona i fa el dos a zero i el seu segon gol en el partit. José Segovia, tot i ser suplent, ha vist dos targetes grogues i ha estat expulsat. Omar, en el minut 44, ha estavellat la pilota al travesser.

El Vilafranca marca 5 gols a la segona part

Al descans, han entrat Pedro Garcia i Solina per intentar empatar el partit. Però no ha servit de res perquè, al minut 51, golàs de Mejía amb un gran xut des de fora l’àrea. Era el 3 a 0. Joan Verdú de falta directe ha fet lluir al porter. Mejía al minut 61 ha fet el 4 a 0 i el seu segon gol en el partit. Un minut després Pasqui fa el 5 a 0. Oribe ha estat a punt de fer el seu tercer gol, però el xut de falta s’ha estavellat al travesser. Sanku, en una pilota morta dins l’àrea petita, ha fet el 6 a 0. El Vilafranca ha seguit buscant més gols i Max ha marcat el 7 a 0 a passada d’Oribe.

El proper dimecres, la Monta jugarà al camp de l‘Igualada el partit aplaçat corresponen a la jornada 12.