Antoine Griezmann ha fet dos gols al Vila-real
@FCBarcelona_cat

Nova victòria del Barça davant el Vila-real (1-2) que permet als de Koeman continuar amb totes les opcions de ser campions de Lliga. Els blaugrana sumen una temporada més sense perdre amb els de la Plana.

Griezmann capgira el gol del Vila-real

La primera aproximació l’ha tinguda el Vila-real amb un rematada de cap de Gerard Moreno que ha sortit per sobre del travesser. Poc després ha estat Griezmann qui l’ha tinguda, però Albiol ha desviat a córner. Al quart d’hora, els blaugrana han tingut la més clara. De Jong ha rematat una centrada d’Alba i Asenjo l’ha desviada. El rebot no l’ha aprofitat l’holandès per marcar. Tres minuts més tard qui ha pogut marcar ha estat Leo Messi. El xut de l’argentí després de tocar el pal ha estat aturat per Sergio Asenjo.

El Vila-real no inquietava Ter Stegen, però al minut 26 una pilota filtrada de Pau Torres l’ha rebuda Samu Chukweze que, després de driblar el porter blaugrana, ha fet l’1 a 0. Poc ha durat l’alegria local, ja que dos minuts després Griezmann ha aprofitat una assistència de Mingueza per fer l’empat a 1 amb una suau vaselina que ha superat Asenjo. El francès ha tornat a ser protagonista, al minut 35. Una errada en la cessió de Juan Foyth al seu porter l’ha aprofitada el “7” blaugrana per fer l’1 a 2.

El Vila-real, amb un menys, ha pressionat fins al final

A la segona part, el Vila-real ha buscat el gol de l’empat. Capoue, després d’una bona ocasió de Griezmann, ha rematat dins l’àrea. Ter Stegen ha aconseguit desviar la pilota a córner. Ha estat just abans de l’expulsió de Manu Trigueros per una dura entrada a Leo Messi al mig del camp. L’equip d’Emeri ha encarat el tram final del partit amb deu homes, però ha buscat el gol de l’empat amb insistència.

Ter Stegen, clau en el triomf del Barça, a Vila-real

El Barça, de la seva banda, s’ha mantingut fort en defensa i sortia en ràpids contraatacs. En un d’aquests, al minut 84, De Jong ha estat a punt de marcar, però la seva vaselina sobre Asenjo ha sortit fora.

Malgrat les ocasions, cap equip ha marcat i, al final, els blaugrana han sumat tres punts importants per continuar la persecució de l’Atlètic de Madrid.