Vila-real Barça

El Barça ha guanyat amb comoditat al camp del Vila-real. Les blaugrana s’han imposat àmpliament a les castellonenques per 0 a 8. Aquesta és la quarta victòria en quatre jornades de les jugadores de Jonatan Giráldez, que continuen com a líders en solitari.

El Barça encarrila el partit

Les blaugrana han començat pressionant insistentment i després de generar diverses ocasions de gol han aconseguit marcar el 0 a 1 gràcies a Lieke Martens al cap d’un quart d’hora de joc. El gol no ha canviat la dinàmica del partit i les de Jonatan Giráldez han seguit dominant àmpliament i així han arribat el segon i el tercer abans del descans. Alexia Putellas ha fet el 0 a 2 i Marta Torrejón ha signat el 0 a 3. L’enfrontament estava més que encarrilat a la mitja part.

Es confirma la golejada

La tònica ha seguit invariable a la segona part. El Barça, superior, ha continuat buscant la porteria castellonenca i han anat caient els gols un rere l’altre. El 0 a 4 l’ha marcat Aitana Bonmatí, el 0 a 5 ha estat obra d’Alexia Putellas i el 0 a 6 l’ha materialitzat Asisat Oshoala. Aquests tres gols han arribat en els 10 primers minuts de la segona part. El setè s’ha fet esperar fins gairebé l’últim moment, a 10 minuts per al final, i ha estat Oshoala qui ha marcat el 0 a 7. La golejada l’ha tancat Lieke Martens fent el 0 a 8.