L’Europa va jugar de menys a més un partit que els gironins van dominar durant bona part de la primera meitat. El primer gol dels locals va ser obra de Nahuel després d’una bona jugada individual. No obstant, sense temps per celebrar-ho, l’Europa va empatar tan sols un minut més tard amb un gol de Mario en pròpia porteria després d’un xut d’Abel Rita.

Al segon període, el ritme de joc dels graciencs va augmentar i del domini va arribar el gol de la victòria de Fran Bea en el minut 58 amb un servei de falta directa. Amb el gol del triomf, la fermesa defensiva del conjunt d’Albert Poch va permetre mantenir sense gaires problemes l’1 a 2 en el marcador.

El partit va servir també per veure en acció l’últim fitxatge de l’equip, Gonzalo Suárez. Aquest davanter sevillà de 22 anys prové del Mèrida, de la Segona Divisió B, però també havia jugat al filial del Sevilla. El jugador, que va arribar a debutar amb el primer equip andalús en la Copa del Rei, va disputar els primers minuts com a escapulat.

El proper partit de l’Europa serà el torneig Vila de Gràcia, que jugaran al Nou Sardenya dilluns, 15 d’agost, contra el Cornellà.