Les blaugrana no han estat afinades a porta en els primers compassos de partit. No ha estat fins a dos minuts per al descans quan Alexia ha obert la llauna. La davantera ha aprofitat el refús d'un xut de Jenni per anotar la primera diana. A la represa s'ha vist un Barça més reconeixible que no ha deixat que les franceses passessin de mig camp. No havien passat ni deu minuts quan Melanie ha marcat el segon amb una rematada des de fora de l'àrea. Olga Garcia s'ha convertit en la protagonista indiscutible en el tram final del partit davant d'un Albi completament fos. Primer, ha sentenciat el matx anotant el 3 a 0 amb un xut llunyà, i ha estat cinc minuts abans del xiulet final quan s'ha encarregat de culminar la golejada amb un golàs olímpic.