El Barça aconsegueix el primer punt en els quarts de final del play-off de l’Eurolliga. Els jugadors de Sarunas Jasikevicius s’han imposat per 77 a 67 al Bayern de Munic en el primer partit de la sèrie que s’ha disputat al Palau Blaugrana.

Reacció del Barça a l’inici del partit

El Bayern ha sortit molt intens al partit i l’inici del primer quart ha estat clarament per al conjunt bavarès. L’encert exterior del Bayern l’ha situat amb un avantatge de 13 a 20. La reacció dels de Sarunas ha estat bona i han finalitzat els primers 10 minuts dos punts per sota, 20 a 22. El segon quart ha estat de domini blaugrana. L’equip de Sarunas s’ha situat al davant en el marcador i, de mica en mica, ha agafat distància. Al descans els blaugrana han tingut un avantatge de 10 punts amb el 43 a 33.

El Barça busca tancar el matx

L’equip d’Andrea Trinchieri ha sortit a complicar el partit al Barça, mentre que els blaugrana han sortit freds del vestidor. El Bayern, en els quatre minuts del tercer quart, han fet un parcial de 2 a 10, que els ha deixat a dos punts del Barça. La tria defectuosa de llançament és el que ha provocat els pocs punts dels blaugrana. El parcial l’han trencat Jokubaitis i Mirotic amb un triple cadascú. Un quart que hauria pogut guanyar el Bayern, però una cistella de Dante Exum en els darrers segons ha fet que el tercer quart fos per al Barça, 19 a 18, i un resultat global de 62 a 51. L’inici del darrer quart ha començat amb un triple de Rolands Smits que ha situat el màxim avantatge del Barça, 65 a 51. Els de Jasikevicius no han acabat d’imposar-se i l’equip de Trinchieri s’ha mantingut dins del partit. El Bayern s’ha situat a cinc punts quatre minuts abans d’acabar el matx, 69 a 64. Però els blaugrana han reaccionat i s’han tornat a situar 11 punts per sobre, 75 a 64, quan quedaven dos minuts i 27 segons per al final. Els de Sarunas han fet un bons últims minuts i s’han acabat imposant per 77 a 67 amb un Brandon Davies com a màxim anotador blaugrana amb 19 punts.