El Barça ha golejat el Madrid Club de Futbol en el partit de la quarta jornada de la Lliga F que s’ha disputat a l’Estadi Johan Cruyff. Les de Jonatan Giráldez s’han imposat per 7 a 0, amb gols de Graham Hansen i tres doblets de Mariona, Geyse i Crnogorcevic. Amb aquesta victòria, les blaugrana segueixen liderant la classificació. Un matx en què han coincidit a la convocatòria blaugrana dues germanes, i totes dues porteres: Gemma Font, que ha estat titular, i Meritxell Font, del filial, que ha estat convocada per la lesió de Sandra Paños.

El Barça, de menys a més a la primera part

El Barça ha sortit al partit amb l’objectiu clar de tenir el domini de la pilota. Però el conjunt que ha tingut la primera ocasió ha estat el madrileny, amb un xut de Memo que Gemma Font ha aturat en dos temps. Les de María Pry ho han intentat amb passades en profunditat per a Racheal, que la defensa o la portera blaugrana han frenat. Al minut 22, Claudia Pina ha robat una pilota en un llançament de córner del Madrid i ha fet la passada a Caroline Graham Hansen. Aquesta ha fet una jugada personal des de camp propi, en què ha superat totes les jugadores del Madrid CFF. Hansen ha arribat dins l’àrea i amb un xut creuat ha superat Natalia per fer el primer gol de les blaugrana. Precisament, Graham Hansen ha disputat aquest dissabte el partit 100 amb la samarreta del Barça. Amb l’avantatge en el marcador, les de Jonatan Giráldez han començat a tenir més control del joc i s’han apropat amb més perill a la porteria rival. Oshoala ha pogut fer el segon, però el xut ras ha estat rebutjat per la porteria madrilenya. A les acaballes de la primera part, Gemma Font s’ha lluït en dues grans intervencions. Primer ha enviat a córner un xut de Racheal. En el llançament de cantonada, Lauren ha remat de cap i la portera blaugrana ha enviat la pilota al travesser. La defensa ha allunyat el perill.

El Barça no dona opcions al Madrid

En el retorn de vestidors, el Madrid CFF ha tingut una bona ocasió. Racheal ha provat de superar Gemma Font i la pilota s’ha estavellat al travesser. La resposta culer ha arribat de les botes d’Oshoala, però el xut ha marxat una mica alt. El Barça ha ampliat el marcador, al minut 59, amb un gran gol de Mariona Caldentey, que amb un xut de rosca ha superat Natalia. Un minut més tard ha arribat el tercer de les culers. Al minut 61, remat precís amb el cap de Geyse Ferreira quan no feia ni un minut que era al camp. El quart de les de Jonatan Giráldez ha estat de nou de Mariona Caldentey. Amb nou minuts les jugadores blaugrana han tancat el partit. Geyse ha fet el doblet i el cinquè del Barça al minut 68. Gemma Font ha tingut una bona resposta a un altre xut de Racheal, la portera ha enviat la pilota a córner per sobre del travesser. El sisè ha arribat en una jugada de combinació dins l’àrea que Crnogorcevic ha finalitzat. La jugadora suïssa ha estat també l’autora del setè. Victòria contundent del Barça per seguir liderant la Lliga F.