Víctor Sánchez ha estat quest dimarts el jugador de l’Espanyol encarregat de sortir en roda de premsa. El migcampista ha explicat que la salvació és complicada, però ha mostrat confiança en què l’equip l’ha pot aconseguir.

Víctor Sánchez vol viure un moment històric

El futbolista ha estat clar quan ha dit que “si aconseguim la salvació serà una gesta que recordarem durant molt de temps”. Unes paraules que escenifiquen la dificultat d’assolir la permanència. L’Espanyol és cuer a sis punts de la salvació, per tant, Víctor Sánchez es conscient que “hem de deixar enrere la mala ratxa d’abans i encadenar una bona ratxa per sumar de tres en tres”.

Queden 11 finals

El jugador diu que “físicament estem bé”, però reconeix que han de seguir treballant de cara a l’inici del campionat. Pel futbolista “hem d’arribar el millor possible, perquè ens queden 11 partits que seran 11 finals”. Creu que el fet de jugar a porta tancada “ens perjudica”, però que s’han d’adaptar a les circumstàncies.

Un equip complet

Per últim ha parlat dels horaris i ha dit que s’han d’acostumar i que jugaran a diferents hores. També ha repassat els cinc canvis, que ara estaran permesos. Ha dit que “som un bon equip, un grup molt complet i tant la gent que surti d’inici com els que entrin després poden fer molt de mal”.