Víctor Sada ha decidit penjar les botes i deixar el bàsquet en actiu. El badaloní s’hi ha dedicat en cos i ànima durant 15 temporades al més alt nivell i ha decidit dir adéu. El base, format a les categories inferiors del Barcelona, ha tancat el cercle perquè durant una temporada ha format part del Barça B, que juga a la Lliga LEB. En els últims anys, el filial blaugrana ha tingut la presència de jugadors contrastats i referents del bàsquet blaugrana per tal d’oferir veterania als joves valors del planter. Són, per exemple, els casos de Lubos Barton, Jaka Lakovic i Jordi Trias.

Una vida de blaugrana

Víctor Sada es va formar a les categories inferiors del Barça i va debutar amb el primer equip l’any 2003, de la mà d’Svetislav Pesic i va aconseguir una Lliga ACB. Després de tres anys, va marxar a Girona, equip que també entrenava Pesic en aquell moment i va sumar una Eurocopa FIBA. L’etapa daurada de Sada com a blaugrana va ser la que va anar des de l’any 2008 al 2014, quan va aconseguir l’Eurolliga del 2010, quatre Lligues més i tres copes del Rei, entre d’altres títols.

victor-sada-comiat-221018

Andorra i tornada a la base

L’any 2014 es va acomiadar del Palau Blaugrana per encetar una etapa de dues temporades a l’Andorra. El 2016, Sada va tornar al Barça B per reforçar el filial. Amb els joves barcelonistes s’hi ha estat una temporada. Amb 34 anys diu adéu a una vida lligada al bàsquet català plena d’èxits. Finalment, Víctor Sada s’acomiada de les pistes el mateix any que el seu amic Juan Carlos Navarro.