Victor Font

El precandidat a les eleccions del FC Barcelona Víctor Font ha fet una trobada amb socis i aficionats del Barça mitjançant una videotrucada multitudinària amb gairebé 200 persones simultànies. Moderat pel periodista Antoni Bassas, Font ha explicat el seu projecte i respost a les preguntes dels participants i ha dit que si guanya les eleccions Xavi Hernández serà l’entrenador del Barça, però també tindrà altres responsabilitats com a responsable total del futbol. Font vol que Xavi estigui vinculat al club més enllà de ser-ne l’entrenador, allargant el projecte futbolístic que presenta i sent el mànager de l’equip.

Víctor Font

Canvi de model de gestió

Víctor Font proposa un model de gestió en què la directiva no tingui tant de protagonisme i sí que ho facin els professionals. El precandidat també s’ha mostrat crític amb l’auditoria del cas Barçagate. Afirma que “teníem poca expectativa sobre l’auditoria. Si algú va donar una ordre per atacar algú no es trobarà per escrit. Estem sorpresos, demanem al club l’auditoria completa per entendre què ha passat”.

Un projecte a llarg termini

La candidatura “Sí al futur” fa set anys que treballa. Font explica que “ja veiem que hauríem de substituir la millor generació del món del futbol. Si no canviem el model de gestió de club ens podem convertir en un Milan o posar en risc el model de propietat. Canviar el model. Fa set anys que treballem en qui i com es prenen les decisions. 20 persones com a directius tenen la responsabilitat de prendre totes les decisions. Això no pot seguir. Visualitzem una junta amb directius que vinguin del món de l’esport.