Víctor Font, excandidat a les eleccions a la presidència del Barça, ha valorat en una roda de premsa la gestió del president del FC Barcelona, Joan Laporta. Víctor Font ha explicat que ha mantingut converses amb Laporta i altres directius del Barça per “oferir ajuda i col·laboració per modernitzar el club”. Víctor Font ha estat crític amb Laporta en afirmar que “s’ha demostrat que entrar al Barça sense un pla era una temeritat”. Font també ha contradit Laporta en la concepció que té del Barça: “El Barça no és una empresa, i encara menys una empresa familiar”.

En aquest sentit, Víctor Font ha lamentat que “la improvisació ha portat a prendre males decisions al Barça”. L’excandidat de “Sí al futur” ha afegit: “La sensació és que es van donant cops de volant, no tenim transparència en molts sentits”. Víctor Font també ha lloat la contractació de Xavi Hernández. “És la millor decisió de la gestió de Joan Laporta en els últims 16 mesos”.

Víctor Font parla de Messi, Lewandowski i Dembélé

Víctor Font ha explicat que “no tinc informació sobre les negociacions que hi ha amb Lewandoswki, confio que es podran tirar endavant els temes més rellevants. El que sí penso és que per fer les coses el millor possible necessites tenir talent, i nosaltres teníem el millor talent i el millor pla. Estic convençut que amb nosaltres Messi s’hauria quedat al Barça”.

Sobre el futur d‘Ousmane Dembélé, Font ha estat molt més contundent: “Li hauríem dit al Xavi que amb jugadors amb aquesta falta de compromís no hi podem tractar”. A més a més, el nom de Frenkie de Jong també ha aparegut: “Esportivament, Xavi Hernández, Jordi Cruyff i Mateu Alemany han de decidir com de prioritari és Frenkie de Jong. Vendre un actiu que l’estructura esportiva considera propietari, mai no és bo”.

Víctor Font i la reforma dels Estatuts del Barça

Víctor Font ha explicat que el principal objectiu de la seva roda de premsa és conscienciar els socis i sòcies de la rellevància del procés de reforma dels Estatuts que afronta el Barça. “Hi ha decisions del Barça que les han de votar tots els socis en referèndum, i no pas una assemblea en dia laborable”, ha lamentat. “Ens juguem molt. Crec que és un tema cabdal, tenim una oportunitat única. Hem de donar obligacions a qualsevol que governi el club, posar unes normes per no demanar actes de fe als socis”, ha explicat Víctor Font.

11:25
   

Víctor Font: “Xavi és més optimista fins i tot que Laporta”

“Ara ja no truco al Xavi per preguntar-li temes del primer equip, però a escala personal som amics i seguim tenint molta relació. Hem d’ajudar-lo entre tots.”

11:15
   

“La improvisació ha portat a prendre males decisions”

Víctor Font segueix destacant que la seva candidatura tenia un pla a curt i mitjà termini per millorar l’economia del Barça. 

11:13
   

Víctor Font: “Fitxar Xavi és la millor decisió dels últims 16 mesos”

“No hi ha una estructura ni les peces que han d’acompanyar el projecte”, assegura Font. 

11:11
   

Víctor Font, sobre les paraules de Laporta

“El Barça no és una empresa, i encara menys una empresa familiar”.

11:02
   

Víctor Font sobre Lewandowski i Messi

Víctor Font explica que “no tinc informació sobre les negociacions que hi ha amb Lewandoswki, confio que es podran tirar endavant els temes més rellevants. El que sí penso és que per fer les coses el millor possible necessites tenir talent, i nosaltres teníem el millor talent i el millor pla. Estic convençut que amb nosaltres Messi s’hauria quedat al Barça”.

 

11:00
   

Víctor Font: “Volem ajudar i modernitzar el Barça”

“Estem disposats a ajudar i col·laborar amb els directius del Barça per modernitzar el club”, ha explicat Víctor Font.

10:58
   

“Les comissions han servir de mecanismes de control”

“Les comissions han de ser independents i no poden estar formades per amics de la Junta Directiva”, assegura Víctor Font.

10:57
   

Víctor Font continua proposant reformes als Estatus del Barça

“Hi ha decisions del Barça que les han de votar tots els socis en referèndum, i no pas una assemblea en dia laborable”.

10:57
   

Víctor Font continua proposant reformes als Estatus del Barça

“Hi ha decisions del Barça que les han de votar tots els socis en referèndum, i no pas una assemblea en dia laborable”.

10:57
   

Víctor Font continua proposant reformes als Estatus del Barça

“Hi ha decisions del Barça que les han de votar tots els socis en referèndum, i no pas una assemblea en dia laborable”.

10:53
   

Víctor Font proposa un codi de transparència

Font ha proposat un codi de transparència que obligui a donar un mínim d’informació en les votacions que el president porta a una Assemblea de Compromissaris del Barça. 

10:50
   

Víctor Font valora la reforma dels Estatuts del Barça

“Se’ns va obrir una finestra amb la reforma estatutària. Crec que és un tema cabdal, tenim una oportunitat única. Hem de donar obligacions a qualsevol que governi el club, posar unes normes per no demanar actes de fe als socis”.

10:49
   

Víctor Font parla del model de propietat del Barça

“La nostra preocupació és màxima. No veiem un pla. Podem entrar en una situació en què el model de propietat es posi en risc. Podem tenir un problema seriós”. 

10:46
   

Víctor Font: “Entrar al club sense un pla era una temeritat”

Víctor Font ha assegurat que era una temeritat entrar a governar el Barça sense un pla establert per als 100 primers dies. 

10:44
   

Víctor Font parla del seu silenci

“Crec que tenir una actitud responsable i empàtica, o de col·laboració, amb els qui governen el Barça, ens pot ajudar a influir en el club”.

10:39
   

Comença la roda de premsa de Víctor Font

Ara sí, arrenca la roda de premsa de Víctor Font. 

10:34
   

Víctor Font repassarà l’actualitat blaugrana

Víctor Font ja és dalt de l’escenari des d’on repassarà l’actualitat del Barça. Continuen arribant periodistes al Centre Cívic Can Deu.

10:29
   

Víctor Font parla just en una setmana clau al Barça

Després de molts mesos de silencia, Víctor Font torna a l’escena pública del Barça just en una setmana clau per al club que presideix Laporta. 

10:27
   

Víctor Font valora el mandat de Joan Laporta

Bon dia! Seguim en directe la roda de premsa de Víctor Font. L’excandidat a la presidència del Barça valora la gestió de Joan Laporta en els primers 16 mesos de mandat.