El candidat a les eleccions al Barça, Víctor Font, ha insistit en el fitxatge d’Eric Garcia. Font ha assegurat que la incorporació d’Eric Garcia “és possible” i ha demanat a la Junta Gestora que el faci abans que acabi el mercat d’hivern, aquest diumenge a la mitjanit. Ha explicat que creu és “assumible” econòmicament pel club. Fins i tot ha donat xifres. Ha dit que han parlat amb el Manchester City i que el fitxatge costaria tres milions d’euros més variables. El club anglès accepta no cobrar el traspàs fins a la temporada que ve. A més, segons Font, el jugador també accepta no cobrar sou fins al proper curs. Pel candidat, el fitxatge és prioritari, ja que el tècnic del Barça, Koeman, l’ha demanat. Per Font es tracta de posar “els interessos del club per davant” i deixar-se d’electoralisme.

El candidat ha dit que li agradaria personalment incorporar Haaland, però que en els propers mesos les inversions no han de ser gaire elevades, a causa de la situació econòmica del club. Sobre aquesta situació, ha explicat que les mesures urgents serien refinançar el deute a curt termini i després treballar per rebaixar la massa salarial. Posar en marxa el pla econòmic de la candidatura de mitjà i llarg termini i reduir la despesa.

Font també ha valorat la data dels comicis a la presidència del FC Barcelona, que seran definitivament el diumenge 7 de març. Font ha recordat que a la seva candidatura li hauria agradat que fossin abans, però que la situació de la pandèmia ha provocat que s’haguessin d’endarrerir.