Víctor Font ha estat un dels tres candidats que ha passat el tall i que, per tant, optarà a les eleccions al Barça. El candidat blaugrana s’ha mostrat preocupat per la situació actual, que ha qualificat “d’incertesa màxima”. I és que els comicis blaugrana podrien no celebrar-se la data que estava marcada, el 24 de gener, a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia. Tot i això, Font ha explicat que a nivell personal, “tenir més temps per explicar-nos al soci ens va bé”.

Incertesa màxima

Aquest divendres al matí, el Barça es reuneix amb les autoritats per prendre una decisió. A la tarda, els tres candidats es reuniran amb la Junta Gestora per tractar la situació del procés electoral. Víctor Font ha celebrat haver passat el tall però d’altra banda creu que celebrar les eleccions el dia 24 de gener “no garantirà el dret a vot del soci blaugrana”. A més, la campanya electoral hauria d’haver arrencat aquest divendres 15 de gener però no podrà ser així: “És un procés que no comença com hauria d’haver començat. Demà hauria de ser un dia normal de campanya i no ho serà”.

“Tenir més temps ens va bé”

Víctor Font ha explicat que des de ‘Sí al futur’ volen que tots els socis i sòcies del Barça tinguin el dret a vot garantit: “Estem al mig de la tercera onada, a pocs dies de les eleccions, i el dia 24 de gener els drets fonamentals no estaran garantits. Tenim 40.000 socis i sòcies majors de 60 anys i que són col·lectiu de risc. A més, les restriccions de mobilitat s’han de mantenir com a mínim fins el 24 de gener. És per això que molts socis no sortiran de casa per votar“.

Font ha destacat que, per a la seva candidatura de ‘Sí al futur’, “tenir més temps per explicar el projecte al soci va bé”. D’altra banda, el candidat blaugrana ha exposat que potser caldria replantejar-se l’opció del vot electrònic, fent una excepció adaptant la realitat del club a l’excepcionalitat del moment.

Treballar conjuntament

Si les eleccions no es poden celebrar el 24 de gener i, per tant, el procés electoral blaugrana s’endarrereix, afectarà a nivell esportiu. Hi ha dues decisions molt importants: la primera, els fitxatges al mercat d’hivern i la segona, fer front als problemes econòmics del club. És per això que Víctor Font planteja que els tres candidats treballin conjuntament amb el club per consensuar algunes decisions: “Així podem fer front als reptes i les decisions que calgui prendre. Tenim coneixements per fer-ho i ens posem al servei del club perquè quedi ben protegit.