En un acte que s’ha celebrat a l’Auditori AXA, Victor Font, s’ha presentat com a candidat a president del Futbol Club Barcelona, quan se celebrin les properes eleccions a la presidència de l’entitat blaugrana.

Victor Font presenta “Si al futur”

L’acte que ha tingut format de conversa amb el periodista Antoni Bassas, ha servit per conèixer “Si al futur”, el projecte liderat per Font. Amb aquest projecte pretén explicar als socis i socies del Barça quina és la seva proposta per governar el club. Davant de gairebé 600 barcelonistes que han pogut seguir en directe aquesta presentació, Victor Font ha explicat quines són les bases de la seva futura candidatura.

Víctor Font ha explicat que vol a Xavi Hernàndez com a timó del seu projecte. També ha comentat que Messi quan acabi la seva carrera esportiva segueixi dins del club. Fons també ha destacat que durant la propera dècada, el Barça haurà d’afrontar el relleu de la millor generació de futbolistes de la història del Club i encarar el repte que suposa la competència econòmica amb clubs propietat de magnats i estats. Tot això en un entorn on la tecnologia està transformant acceleradament el món en què vivim. Si volem seguir competint al màxim nivell i mantenir la propietat del Club en mans dels socis, cal un projecte innovador i ambiciós, liderat per un equip de persones amb talent que fins ara hagin viscut al marge del govern del Club.