El candidat a les eleccions del Barça Víctor Font ha posat en alerta els socis blaugrana que vista l’actual situació econòmica del club i segons les decisions que prengui el nou president, podria haver-hi el perill de convertir el FC Barcelona en una societat anònima esportiva. Per això Font ha signat un document davant notari en el qual es compromet a no canviar el model de propietat del club, per tant, que no es pugui convertir el Barça en una societat anònima esportiva.

El candidat de Sí al Futur creu que els bons que proposa la candidatura de Joan Laporta per revertir la situació econòmica del club posen en risc el model de propietat del Barça. Per Font, amb aquests bons hi ha la possibilitat, encara que aquesta no sigui la intenció, que el Barça esdevingui una societat anònima. Vist això Font ha demanat que hi hagi debats per confrontar idees i així el soci “no votarà a cegues”. El candidat no vol que al Barça li pugui passar el que ha passat al Milan.

Contracte vitalici per a Messi

Víctor Font ha deixat clar quina és la seva idea perquè Messi continuï al Barça. La seva intenció i prioritat és presentar-li un projecte esportiu potent i encapçalat per Xavi i un contracte vitalici. A més, demana al PSG que deixin de faltar al respecte al Barça i a Messi, quan diuen obertament que hi ha possibilitats que l’argentí jugui la temporada que ve a l’equip francès.

El candidat de Sí al Futur ha volgut felicitar l’equip per haver-se classificat per a les semifinals e la Copa del Rei, després de guanyar el Granada a la pròrroga.