Victor Font

Víctor Font, de 48 anys, va ser el primer que va presentar la seva precandidatura. Ho va fer l’any 2018, per tant, ja fa alguns anys que es prepara per a aquestes eleccions al FC Barcelona, que se celebraran el 24 de gener del 2021. Font és un empresari català, cofundador i conseller delegat de Delta Partners Group, empresa de serveis professionals centrada en el sector de les telecomunicacions. A més, és un dels fundadors del diari ‘Ara’. El 2015 va estar a punt de presentar-se com a precandidat, però finalment va declinar la idea. Això sí, l’any 2010 va formar part de la candidatura de Marc Ingla a les eleccions del Barça.

Els eixos principals de la precandidatura de Víctor Font

Víctor Font, un dels impulsors de la moció de censura contra la Junta Directiva presidida per Josep Maria Bartomeu, es presenta a aquestes eleccions amb el lema “Sí al Futur”. La idea principal de Font és fer foc nou, o sigui, regenerar el club i impulsar-lo de cara als propers anys. Desgranant una mica més el seu programa trobem que vol tenir molt present la història del club, que vol que l’Espai Barça, un dels projectes més importants de l’expresident Josep Maria Bartomeu, sigui viable, que hi hagi una bona gestió econòmica, que l’estadi estigui ple de socis i també vol continuar impulsant el futbol femení. A més, té molt clar que els socis han de ser el centre del club i que La Masia ha de ser molt important per nodrir de talent el primer equip.

El seu equip

Font ja ha començat a descobrir algunes de les peces fonamentals del seu equip. Per exemple, el periodista Antoni Bassas és el número dos de la seva llista. Bassas lideraria el gabinet de presidència i treballaria en l’àrea institucional, comunicació i la Fundació. També forma part de la precandidatura “Sí al Futur” Toni Nadal, pare del tennista mallorquí Rafel Nadal. Seria l’encarregat de l’àrea de comportament i de les relacions institucionals. El doctor Ramon Cugat també ha confirmat que forma part de l’equip de Font. Seria l’encarregat de la nova àrea de psicologia i comportament i també contribuiria a la presa de decisions estratègiques en l’àmbit mèdic.

A més, té el compromís de Xavi Hernández per convertir-se en el nou entrenador del Barça.