Víctor Font continua confeccionant el seu equip de cara a les eleccions al Barça. El precandidat blaugrana va presentar la resta de conselleres que formen part del projecte ‘Sí al futur’. Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balaña s’uneixen a Joana Barbay i M. Teresa Andreu.

Normalitzar la dona al club

Víctor Font va deixar quin és el seu posicionament respecte la figura de la dona: “volem normalitzar la situació de la dona al Barça”. El precandidat blaugrana a més, va anunciar la creació d’una secció femenina de tots els esports que formen part de l’entitat blaugrana, en cas de guanyar les eleccions. “Volem portar realment el Barça al segle XXI“, va explicar Víctor Font.

La figura de la dona dirigent

Abans de l’inici de l’acte de presentació va tenir lloc una taula rodona amb la figura de la dona com a protagonista. La premissa inicial va ser la següent pregunta: “Per què, al segle XXI, no hi ha cap dona que es presenti com a precandidata a les eleccions a la presidència del Barça?” Es van abordar aspectes com la manca de presència de dones dirigint entitats esportives, la manera de dirigir de les dones o també els reptes de cara al futur per normalitzar la seva presència al sector esportiu.