Víctor Claver estarà de biaxa entre 4 i 6 setmanes

Víctor Claver es va lesionar a la segona part del partit contra el Montakit Fuenlabrada. L’aler té una ruptura de la fàscia plantar del peu esquerre, segons han confirmat les proves mèdiques que li han fet aquest dilluns. El partit va acabar amb victòria blaugrana amb un 87-74 al Palau Blaugrana.

Victòria amb regust agredolç

Tot i la victòria blaugrana, l’equip perd uns dels alers més utilitzats per Svetislav Pesic. El 30 blaugrana va marcar cinc punts al partit abans de lesionar-se en una acció d’atac del seu equip.

El Barça ha aconseguit sumar una victòria més a la Lliga Endesa i amb aquesta ja n’acumula cinc dels set partits disputats fins ara. Així, els blaugrana se situen tercers a la classificació. El pròxim rival dels blaugrana és el Reial Betis, partit que es disputarà el diumenge 10 de novembre a les 12.30 h.