Víctor Alonso deixa la UE Sant Andreu

La UE Sant Andreu ha anunciat que Víctor Alonso no seguirà vinculat al club quadribarrat la pròxima temporada. El jugador, que ha estat set temporades al primer equip en dues etapes, va iniciar-se al futbol base andreuenc.

Un comiat amistós entre Alonso i el Sant Andreu

Després de set temporades en el primer equip, en dues etapes diferents, i sis més en el futbol base quadribarrat, els camins de Víctor Alonso i el Sant Andreu tornen a separar-se.

En un comunicat emès pel club quadribarrat s’informa que el migcampista “no continuarà vinculat a la UE Sant Andreu. Ambdues parts s’acomiaden de manera amistosa”.

Durant les dues etapes que Víctor Alonso ha jugat amb el Sant Andreu (2010-2015 i 2017-2021) ha disputat 109 partits oficials i ha marcat quatre gols. Aquesta última temporada i degut a una sèrie de lesions, només ha pogut disputar cinc partits oficials. Alonso marxa havent guanyat la Copa Catalunya del 2019, disputat tres play-off d’ascens i participat en l’eliminatòria de Copa que va disputar el Sant Andreu contra l’Atlètic de Madrid.