Vicky Losada ha posat punt final a la seva etapa al Barça. La capitana blaugrana, que deixarà el club al final d’aquesta temporada, ho ha explicat en una roda de premsa molt emotiva, ja que més d’una vegada i de dues ha hagut d’aturar-se amb llàgrimes als ulls.

Guanyar Champions, Lliga i Copa

La futbolista, de 30 anys, ha dit que marxa després d’arribar al Barça fa 16 temporades, quan només tenia 14 anys. Emocinada ha dit que “tot el que he viscut de blaugrana m’ha fet la persona més feliç del món”. I ha volgut agrair al club i a les companyes tot el que han fet per ella. De fet, ha dit que amb les companyes, després de guanyar la Champions, la Copa i la Lliga aquesta temporada, “hem estat eternes”.

Losada, amb llàgimes als ulls, ha assegurat:“La decisió més difícil de la meva vida”, però alhora ha afirmat que l’ha presa després de “pensar-la durant molt de temps i amb moltes llàgrimes”, però que creu que ha de ser honesta tant amb ella mateixa com amb les companyes.

Per Vicky Losada, és un final d’etapa

Per la futbolista, “és un final d’etapa”. Ha volgut deixar clar, però, que han estat “uns anys maravellosos i estaré eternament agraïda. El meu cor sempre serà blaugrana. Moltes gràcies i Visca el Barça”.

La capitana de l’equip ha explicat que “me’n vaig amb llàgimes, però molt contenta”. Losada ha dit que marxa agraïda per tot. Entre les coses que ha volgut destacar és el canvi que ha viscut els últims anys el futbol femení. Per la blaugrana, abans el futbol femení “vivia a l’ombra” i ara “té molta més visibilitat i referents”.

Per acabar, ha dit que guanyar la Champions ha estat treure’s un espina que tenia des de la final de Budapestm que van perdre contra l’Olympique de Lió. I ha acabat dient que “una ha de saber quan és el final d’un cicle” i que ara, sobretot, vol ser feliç i gaudir del futbol dia a dia.