Vicky Losada
Vicky Losada deixarà el Barça a final de temporada

La capitana del FC Barcelona, Vicky Losada, deixarà el Barça a final d’aquesta temporada. Així ho ha confirmat la futbolista en una entrevista a Europa Press. S’ha mostrat disconforme amb la falta de confiança, que segons la jugadora, ha tingut el tècnic Lluís Cortés amb ella.

No ha notat la confiança del tècnic

Vicky Losada considera que quan acabi aquesta temporada, després de conquerir el triplet, Champions, Lliga i Copa, ha arribat el moment de deixar el Barça. La futbolista assegura que aquest curs no ha notat la confiança de l’entrenador i, per tant, no ha disposat dels minuts per sentir-se protagonista. Davant d’aquesta situació i, tot i que encara té un any de contracte, ha decidit fer les maletes. D’aquesta manera espera trobar en altres clubs el protagonisme que aquest any no ha notat a can Barça. La futbolista pensa que encara pot donar molts minuts de futbol.

Vicky Losada, de 30 anys, es va formar a les categories inferiors del Barça i va debutar amb el primer equip la temporada 2006-07. Però el club blaugrana no ha estat el seu únic equip, ja que també ha jugat a l’Espanyol, al Western New York Flash i a l’Arsenal.