L’entrenador del RCD Espanyol Vicente Moreno ha estat presentat al RCDE Stadium. Moreno ha fet la primera roda de premsa com a tècnic blanc-i-blau, en què ha destacat l’interès del club en la seva feina i l’interès del valencià a formar part d’aquest projecte. Moreno ha dir que “vull pujar al carro, vull estar en el ressorgir de l’Espanyol, hi ha un potencial enorme, un club dels bons de Primera Divisió que circumstancialment està a Segona Divisió”.

La primera opció

Espanyol i Moreno eren la primera opció de cadascun d’ells. El tècnic avisa que serà exigent amb tothom qui vulgui estar al projecte. Afegeix que “la primera final serà aquesta tarda al despatx amb Rufete planificant“. Vicente diu que al club li han “fet molta confiança i molta seguretat. Arribar a un club amb història em sedueix i també el ‘feedback’ amb les persones del club amb qui he parlat”. L’entrenador ha tret ferro de les ofertes que ha tingut de Primera Divisió, diu que “no es tracta de fer gala d’ofertes. Estic on vull estar, vull estar aquí en aquest club històric”. Moreno s’ha referit a l’afició: “Els demanem que estiguin amb l’equip, l’Espanyol serà el que vulgui la seva afició. Per molt que vulguem córrer, l’objectiu no s’aconsegueix fins al maig o juny de l’any que ve. Tot, que sigui el millor possible. Quan guanyem el primer partit encara no haurem aconseguit res”. L’entrenador no ha volgut parlar de fitxatge, però diu: “Vull la millor plantilla possible”

L’Espanyol de Moreno

L’entrenador ha dit que s’han de dominar totes les facetes i saber-se adaptar a cada partit. Malgrat tot, afirma: “Vull un equip guardador, que guanyi. Cal controlar els diferents registres, que siguin capaços d’adaptar-se a les circumstàncies. Serà el més important de la competició. Ens trobarem en dificultats per això mateix. El més important és trobar un equip en què la gent s’identifiqui, i quan t’ho deixes tot al camp i en cada entrenament, acostuma a anar bé”.