Vicente Moreno

L’Espanyol visita aquest dissabte a les 18.30 el Sánchez Pizjuán. Els blanc-i-blaus s’enfronten al Sevilla, un dels rivals més durs de la Primera Divisió. El tècnic espanyolista, Vicente Moreno, tot i saber de la dificultat que significa jugar contra els anadalusos no renuncia a res, ja que ha assegurat que viatgen “amb el pensament de guanyar”.

L’Espanyol s’enfronta a un rival molt dur

Després de la victòria contra l’Alabès, l’entrenador blanc-i-blau ha volgut enviar un missatge de confiança i també d’optimisme. És conscient que el Sevilla és un rival duríssim, de fet, és quart a la classificació i encara no ha perdut cap partit, però la intenció de l’Espanyol aquest disabte serà “trencar les estadístiques”. Moreno ha assegurat que si no guanyem “estarem fastidiats, en canvi, si aconseguim els tres punts estarem feliços”.

Fregar la perfecció

El tècnic ha explicat que, tot i l’esforç que significa jugar tres patits en una setmana, en l’àmbit mental estan bé gràcies al triomf contra l’Alabès. Les cames pot ser que pesin una mica i per aix´`o “podria haver-hi canvis”. Ha assegurat que per guanyar el Sevilla “hem de fregar la perfecció”. L’entrenador afirma que els andalusos “són un equip que d’exigeix molt” i que per això han de fer un partit rodó per sumar algun punt.

Vicente Moreno ha explicat que Aleix Vidal aquest divendres ha fet el seu primer entrenament després dels 15 punts de sutura que li van haver d’aplicar. Ha dit que entrarà a la convocatòria, però que no sap si jugarà o no algun minut davant el Sevilla.