L’Espanyol visitarà aquest divendres a les 21 h el camp del Celta. El tècnic dels blanc-i-blaus, Vicente Moreno, ja ha fet la roda de premsa prèvia al partit i s’ha mostrat confiat, però amb precaucions, per sumar els tres punts davant els gallecs i així aconseguir la primera victòria a la Lliga com a visitant.

L’Espanyol busca la primera victòria com a visitant

Vicente Moreno ha deixat clar que “sempre és un bon moment per fer un pas endavant”. En aquest sentit el tècnic ha explicat que a ningú li hauria d’estranyar si haguessin tret algun punt del camp del Barça o del Rayo Vallecano, però no va passar. Moreno ha assegurat que “s’ha de fer un pas endavant. Buscar-lo, provocar-lo i tenir una mica de sort que no hem tingut, tot i merèixer-ho”.

El Celta, el pitjor equip com a local

L’Espanyol només ha sumat tres punts com a visitant i aquest divendres visita el pitjor equip local de Primera. Els gallecs, juntament amb el Cadis, només han sumat cinc punts com a locals. Dels nou partits que han jugat a Balaídos només n’han guanyat un. Això podria fer pensar que els blanc-i-blaus podrien aconseguir la primera victòria com a visitants de la Lliga, però Vicente Moreno ja s’ha encarregat d’advertir que “serà un partit difícil i complicat”, ja que el Celta “té jugadors de molt de nivell”. A més, el tècnic ha explicat que el sistema que utilitzen els gallecs, amb rombe al mig del camp, no és gaire habitual a la Lliga i això ho hauran de treballar perquè el Celta no els sorprengui.